бул. България 110, бл.С, ет.1, офис 2+359 847 10 80info@edita.net0-24 (с предварителна уговорка)

За нас

rental-1

Фирма EDITA EVENT е създадена през 1999 година , в София, с предмет на дейност отдаване под наем на мултимедийни проектори, плазмени дисплеи, прожекционни екрани и друга презентационна, компютърна и озвучителна техника. От 2005 г. фирмата оторизира свой представител във Пловдив. Още в началото заложихме в нашата работа три основни принципа, благодарение на които успяваме да печелим и поддържаме доверието на нашите клиенти. Това, за което винаги можете да разчитате на нас е:

  1. да ви предложим оборудване с безкомпромисно качество;
  2. да получите най-добрите цени;
  3. доставим и инсталираме наетата от вас техника безплатно*, в най-удобното за вас време и място.

Нашия опит показва, че правилният подбор на мултимедиен проектор, прожекционен или плазмен екран е важна предпоставка за успешното протичане на всяка презентация, обучение, семинар или изложение.

С цел постигане на най-добри резултати за нашите клиенти, ние предоставяме под наем мултимедия от различен клас, така че да отговорим най-точно на техните изисквания. Когато оферираме презентационно оборудване ние взимаме под внимание фактори като осветеност, разположение в залата, брой зрители и ъгъл на гледане, човеко-поток, тип на прожектираните изображения и т.н. и така, съобразено с условията, постигаме най-добрия възможен резултат. Всички аксесоари като дистанционни управления, захранващи и свързващи кабели (до 50 м.), стативи и др. се предоставят и инсталират от наш специалист.

Моля запознайте се с нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ

Menu