бул. България 110, бл.С, ет.1, офис 2+359 847 10 80info@edita.net0-24 (с предварителна уговорка)

Услуги

HERO_IBIZA_CLOSING_PARTIES_Privilege

Обслужване на мероприятия

EDITA EVENT извършва пълно обслужване на всякакъв вид представителни събития – пресконференции, участия в изложения, представяния на фирми и продукти, общи събрания, работни срещи, семинари и обучения, официални церемонии, театрални, музикални и танцувални събития, хепънинги на открито, частни и фирмени партита и други, като осигурява необходимата озвучителна, осветителна, мултимедийна и видеотехника. Нашият квалифициран и опитен персонал ще осигури безпроблемно протичане на вашите мероприятия  както с наетата от нас техника, така и при интегрирана работа с трайно инсталирана озвучителни или мултимедийни системи (фирмата не носи отговорност за неправило функциониращо оборудване от други доставчици).

Разполгаме с технически средства, които да осигурят едновременна синхронизирана работа на до 12 проектора или плазмени телевизори от един източник, вкл. излъчване на сигнал от видеокамера в реално време.

Документален запис

Често, при провеждане на общи събрания на асоциации, съюзи, НПО и други организации се налага да се протоколира протичането на дневния ред и и изказванията на участниците. Ние предлагаме възможност за дигитален видео и аудио запис, който да улесни протоколирането и да даде възможност за водене на подробен архив на заседанията.

На кратко:

Ние предагаме озвучаване за:
–  Презентации
– Конференции
– Коктейли
– Партита
– Сватбени тържества
– Концерти в зала и на открито до 40 000 души

Ние предлагаме осветление тип:
– театрално
– фоново
– интелигентно
– мултимедиено

Ние предлагаме следните мултимедии, мултимедиени проектори и екрани:
– проектори среден и висок клас  BENQ, LG, EPSON, PANASONIC, ACER 2000 – 10 000 Lumen Ansi
– екрани AVTEK, AV Stumpfl, MultiView, предна и зaдна прожекция 1,8/1,8 м., 2/3м., 3/4м., 4/5м., 2/5м., 3/6м.,  7/12м.,  10/20м.,

Ние предлагаме кабини за превод – инфраред и цифрови за симултанен превод

Ние предлагаме тургайд / тургид система за превод

Ние предлагаме подиуми, сценични конструкции, брандиране, печат на винил, украса

Menu